Vasi Korpusz Kft. - bútorkészítés, lapszabászat
Vasi Korpusz
X

Elfelejtette jelszavát?


Regisztráció

Kosár

Magunkról

A Vasi Korpusz Kft-t 2005-ben alapítottuk, mert hittünk abban, hogy a bútorlapszabászat területén szorgalmas, igényes munkával, az ügyfelek rugalmas kiszolgálásával sikeres vállalkozást tudunk létrehozni és működtetni. Igazunk lett: néhány év múlva kicsinek bizonyult az addigi műhely. 
A vállalkozás elsősorban ma is a bútorlapszabászattal és az ehhez kapcsolódó élzárással foglalkozik, de cégünk profiljának mára meghatározó eleme lett a méretre gyártott bútorok készítése.
 
A folyamatosan modernizált géppark, az igényes munkaerő-menedzsment – melynek köszönhetően mi is hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy a szaktudást helyben tartsuk – és a beszállítókkal szemben támasztott magas minőségi követelmények következtében ma a Vasi Korpusz Kft. a régió egyik legismertebb és legelismertebb bútoripari cége.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy kiválóan felkészült munkatársainkkal egyedi belsőépítészeti megoldások helyszínen történő kivitelezését is vállalni tudjuk – a tőlünk megszokott kiváló minőségben.
 
Számos Vas megyei cég szerepel partnereink között, tapasztalatainknak köszönhetően örömmel készítünk az Ön vállalkozása számára is elképzeléseinek megfelelően megtervezett komplett irodabútorokat, egyedi kialakítású tároló ládákat, sablonokat, ügyfeleink igényeire szabott különleges munkaasztalokat és szinte bármilyen, fából készült bútoripari terméket.