Vasi Korpusz
X

Elfelejtette jelszavát?


Regisztráció

Kosár

A BLUM vasalatokról

A BLUM vasalatok prémium minőségű bútorszerelvények, amelyek széles választékban állnak rendelkezésre a bútorgyártók számára. Az osztrák cég 1952 óta fejleszti és gyártja a magas minőségi követelményeknek megfelelő vasalatokat, amelyekkel a bútorok egyedi és stílusos megjelenést nyerhetnek, miközben tökéletes funkcionalitást és megbízhatóságot biztosítanak.

A BLUM vasalatoknak számos típusa van, amelyek különböző bútorokhoz és alkalmazási területekhez készülnek. A termékek között megtalálhatók a fiókvezetékek, ajtópántok, bútornyitók, tolóajtórendszerek, ágyrácsok és sok más. A BLUM vasalatok tervezése és gyártása során a funkcionalitás, az ergonómia és a design az egyik legfontosabb szempont.

A BLUM vasalatok széles körű elérhetősége és alkalmazhatósága miatt a bútorgyártók számára ideális választás. A Vasi Korpusz Kft. is kínálja ezeket a prémium minőségű vasalatokat, amelyekkel a bútorok még funkcionalitásban és stílusban is kiemelkedővé válhatnak. Ha minőségi, megbízható és stílusos bútorszerelvényekre van szüksége, akkor a BLUM vasalatok az Ön számára ideális választás.