Vasi Korpusz Kft. - bútorkészítés, lapszabászat
Vasi Korpusz
X

Elfelejtette jelszavát?


Regisztráció

Kosár

BÚTORKÉSZÍTÉS

 

A bútorkészítés menete

 

avagy hogy lesz Önből egy személyre szabott Vasi Korpusz bútor elégedett tulajdonosa?

 

 1. Kapcsolatfelvétel
  Munkatársainkkal személyesen, telefonon és elektronikus levélben is felveheti a kapcsolatot. Megrendeléseink nagy száma miatt elképzelhető, hogy telefonon nem ér el bennünket azonnal, ezért arra kérjük, a butorkeszites@vasikorpusz.hu címre küldött elektronikus levélben adja meg elérhetőségét, munkatársaink rövidesen visszahívják Önt, és segítenek abban, hogy minél előbb egy elképzeléseinek megfelelő bútor tulajdonosa lehessen. Időpontot hétfőtől csütörtökig 7:30 és 15:45, pénteken 7:30 és 13:45 között egyeztethet cégünk egyik tulajdonosával, Kovács Kornéllal az alábbi telefonszámon: +36 30 560 66 44. A legjobb, ha időpontegyeztetést követően személyesen felkeresi irodánkat, ahol részletesen meg tudjuk Önnel beszélni, milyen bútort szeretne.
   

 2. Vázlatrajz
  Kérjük, hogy minél pontosabb helyszíni alaprajz (ajtók, ablakok, elektromos csatlakozók, víz- és gáz csatlakozások helye) és egy minél részletesebb, az Ön által elképzelt bútorról készített, akár kézzel rajzolt vázlatrajz átadásával segítse munkánkat! Weboldalunkon található példákból számos ötletet meríthet.
   

 3. Személyes egyeztetés
  Ezt követően irodánkban munkatársaink egyeztetnek Önnel a felhasználandó anyagokról, szerelvényekről. Kínálatunkban számos gyártó teljes (Többek között FALCO, EGGER, FOREST, NETTFRONT) termékpalettája megtalálható, az egyeztetés során igényeinek és a jövőbeni használatnak megfelelő tervet dolgozunk ki.
   

 4. 3 D-s konyhabútor látványterv, előkalkuláció
  Munkatársaink ez egyeztetést követően elkészítik az Ön számára a konyhabútorához készített 3 D-s látványtervet és egy előzetes költségvetésre épülő árajánlatot.
   

 5. Megrendelés, helyszíni felmérés
  Ha tervünk és árajánlatunk elnyeri az Ön tetszését, a megrendelést és a kb. 50 % előleg kifizetését követően munkatársaink az Ön otthonában, irodájában vagy vállalkozásának telephelyén pontosan felmérik a helyszínt, majd Önnel egyeztetve pontosítják a terveket és a költségvetést. Ha pontos adatokat adott meg és a végleges terv a felhasználandó anyagok és szerelvények vonatkozásában nem tér el az előzetes bútortervtől, akkor a végleges költségvetés meg fog felelni az előzetes kalkuláció adatainak.
   

 6. Gyártás és összeszerelés
  Ezt követően indul a gyártás, a bútor méretétől és komplexitásától, beszállítóink rugalmasságától és kapacitásunk kihasználtságától függően 1-5 héten belül munkatársaink a helyszínen összeszerelik az Ön bútorát, de ha a bútor méretei ezt megengedik és Ön meg tudja oldani a szállítást és a beszerelést, a bútor cégünk telephelyén is átvehető.

 

 1. Használatba vétel
  Az elektromos gépeket és a világítótesteket munkatársaink beépítik a bútorba, de az elektromos hálózatra arra jogosult szakember kapcsolhatja rá azokat. Ugyanez érvényes a gáz- és vízcsatlakozással ellátott berendezésekre és szerelvényekre is.
   

 2. Kész a bútor!

Ezek után Ön immáron egy igényeinek megfelelően kialakított, személyre szabott Vasi Korpusz bútor elégedett tulajdonosa - azt kívánjuk, használja sokáig és teljen benne sok öröme!